08.05.2006

Staving

Orsak, Olaug Nilssen. Eg har stava namnet ditt feil i lenkelista til høgre. Men eg får så mange treff på feilskrivinga av namnet ditt at eg let det stå, og så kan eg leia folk rett veg.
Bursdag

Eg har snart bursdag, og har invitert mange av lesarane alt. Dei som ikkje har fått invitasjon på SMS i kveld får kanksje ein på epost, og om du ikkje har fått korkje SMS eller epost så send ein til meg. SMS eller epost, altså.

Folk spør kva eg ønskjer meg, og det er vel ikkje stort... Eg set pris på alt mogleg, eg. Gjerne ei bok du/de tykkjer eg bør lesa. Og teikneseriar... Kanskje noko kult ekstrautstyr til iPoden min, ein 30gb femtegenerasjonsutgåve. Slik som har video. Og som sagt, eg er glad i gåver. MEN: om du ikkje skulle finna på noko, eller kanskje tilogmed ikkje kjenner meg, så hadde eg vorte veldig glad for kvar gåve til Helselaget til Nepal. Dei har alt fått inn 25 000 kroner, og det er halvvegs til målet på 50 000. Du kan gje pengar ved å setja inn på kontonummer 60450915745, adressa er Helselag til Nepal, c/o Johan Petter Andresen, Markveien 18, 0554 Oslo. Meld gjerne frå i kommentarfeltet om du har gjeve ei gåve som fylgje av denne oppmodinga!